Een oven is onmisbaar in elke keuken. Leverbaar in ontelbaar veel uitvoeringen en met veel verschillende functies. Dévies cookcompany adviseert de beste oven afgestemd op uw wensen. Een oven waar u culinair veel plezier aan zult beleven en die perfect past in de keuken die wij voor u ontwerpen. Wij kijken niet alleen naar de functie, maar ook naar de keuken als geheel: wilt u de oven subtiel wegwerken, of wilt u deze juist op ooghoogte inbouwen, zodat het een echte eye catcher wordt. Alles is mogelijk.
Qua functie kunt u een reguliere oven kiezen, een oven met magnetronfunctie, een kookstoomoven, of een combinatie van functies. Wij leggen u graag de verschillen uit. Om kennis te maken met de combi-stoomoven van Gaggenau, geven wij ook kookworkshops, zodat u vrijblijvend dit type oven zelf kunt ervaren.
Even in het kort de verschillende functies van een oven:
Bakken
Wilt u de oven alleen gebruiken om te bakken, dan is een oven met één of twee verwarmingselementen ideaal.
Hetelucht
Een heteluchtoven zorgt dat de warmte door de gehele oven wordt verspreid. Hierdoor kunt u meerdere ovenschalen gelijktijdig verwarmen, of grote gerechten bereiden.
Magnetron
Wilt u een oven en magnetron combineren? Dat kan met een combi-oven. Dit type oven kunt u dus gebruiken als oven, maar ook als magnetron.
Stomen
Met een stoomoven worden gerechten bereid door water te laten verdampen in stoom. Hierdoor blijven de smaken en vitamines beter behouden. Het is ook mogelijk om een oven te kiezen die zowel over een ovenfunctie, als een stoomfunctie beschikt.